Nyheter

Hvem får Ut av tåka-prisen for 2014?

Ut av tåka prisen - 2014Ut av tåka-prisen til fremme av cannabisforskning ble innstiftet i 2012 og utdelt for første gang i forbindelse med seminaret i februar 2013. Da gikk den til professor Thomas Lundqvist fra  Rågivningsbyrån for narkotikafrågor og Universitetessjukhuset i Lund, Sverige med 260 seminar deltakere tilstede.Vi innbyr nå leserne av nettsiden vår til å komme med forslag på verdige kandidater. Forslaget med navn skal være fulgt av en begrunnelse og sendes styret ved Anne-Randi Hanssen, e-mail:
Havard.Berge@Kristiansand.kommune.no 

Prisen er innstiftet av Kristiansand kommune (Hasjavvenning Kristiansand) og Cannabisforum Sør (Sørlandet Sykehus). I statuttene for prisen står det at hensikten med prisen er å fremme cannabisforskning og fremtidsrettet klinisk arbeid med cannabisavvenning. Prisen kan altså gå til en forsker eller en kliniker, norsk eller utenlandsk, som gjennom sitt arbeid, har bidratt til å stimulere utvikling av cannabisbehandlingen.

Styret som består av representanter fra kommunehelsetjenesten og Sørlandet sykehus (Hasjavvenning Kristiansand og CannabisForum Sør) avgjør hvem som skal få prisen.  Prisen, som består av en diplom og et reisestipend, vil ble utdelt i forbindelse med Ut av tåka seminaret 2014, sannsynligvis i februar og prisvinneren vil i den anledning holde en prisvinnerforelesning.

Vi ser fram til mange gode forslag.

Diskusjon

Det er stengt for kommentarer.

- -

Arkiv