Nyheter

Rapport fra erfaringskonferranse i Sandefjord

I regi av Kompetansesenteret rus-region sør – Borgestadklinikken, ble det arrangert seminar 22. og 23. november 2011 i Sandefjord. Temaet var ”Erfaringskonferanse – tidlig intervensjon på rusfeltet”.

Vi reiste 4 personer fra Kristiansand: Håvard Berge, Anne Randi Hanssen, Sylvia Obuchowicz og Annelise Rutledal.

Håvard Berge og Anne-Randi Hanssen hadde fremlegg på vegne av hasjavvenning Kristiansand. Se presentasjonen her: Presentasjon av hasjavvenning Kristiansand i Sandefjord nov.11

En del av seminarets første dag var ”Vrimling” hvor de forskjellige tiltakene hadde stands og representerte sine prosjekter. Beste stand fikk en gavesjekk på 20 000 kr. Denne prisen gikk til Kragerø kommune med sitt prosjekt om tidlig intervensjon i barnehage, skole og samarbeid med barnevern.

Vi fra Hasjavvenning Kristiansand hadde kledd oss ut tilsvarende personen på plakatene våre og vi var derfor ikledd røde parykkene:-)

Vi hadde fått låne beslaglagt brukerutstyr av politiet, som vi kunne vise fram på standen, og vi delte ut ett nytrykk av bladet ”innsett”.

Om ikke vi vant prisen for beste stand, fikk vi informert og profilert hasjavvenning Kristiansand, på en munter og fin måte.

Diskusjon

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

- -

Arkiv